1500m2 vintage meubels regio Groningen
1500m2 vintage meubels regio groningen
De Handelsfabriek Industrieel & Vintage is opgericht door Ronald Hoeksema. Ronald heeft altijd de wens gehad om ooit een vintage winkel te beginnen en om zijn vondsten te kunnen delen en te verkopen. In mei 2015 was het zover! De deuren van de winkel in Tolbert (Groningen) werden geopend en als kers op de taart kwam daar deze mooie webshop bij.

Pure passie
Wie Ronald kent, weet dat hij altijd op zoek is naar bijzondere vintage, industriële, brocante, retro en oude meubels. Mensen blij maken met mooie spullen is zijn passie. Of je nou op zoek bent naar een eyecatcher in je interieur, je kantoor wilt verfraaien of als onderdeel van het decor bij een fotoshoot, met de producten van De Handelsfabriek kan het allemaal. ‘Ik verkoop (en verhuur) alleen maar spullen die iets met me doen en waar m’n hart een sprong van maakt,’ aldus Ronald.

Vintage parels
Naast de vaste inkoopadressen, struint Ronald samen met zijn vriendin Marjorie leegstaande fabrieken, scholen, boerderijen en oude gebouwen door heel Europa af om vintage pareltjes op de kop te tikken. ‘Regelmatig ga ik voor klanten op zoek naar een specifiek item, ik ga net zo lang door tot ik het heb.’ Meestal is de truck waarmee hij gekomen is niet groot genoeg om mee terug te rijden. ‘Er is zoveel moois, dat moet ik gewoon meenemen. Blije klanten, daar doe je het voor. Én een voortdurend wisselend assortiment, dat vind ik ook heel belangrijk.’

Wees welkom!
Voel je welkom in onze winkel aan de Feithsweg 3 in Tolbert (vlakbij Leek en Groningen). De Handelsfabriek is elke zaterdag en elke laatste zondag van de maand geopend van 10.00 tot 17.00 uur, of op afspraak. De koffie en thee staat voor je klaar!